Валерия Кар Ренталс - Коли под наем София

Mini Cars
Категория     MINI & CARS В категория МИНИ коли под наем ние ви предлагаме няколко различни марки автомобили предназначени за градски условия. Видовете автомобили са : Шевролет Спарк ,Тойота Айго ,Ситроен С1 , Пежо 107. Те са оборудвани с бензинови двигатели 1000 кубически сантиметра.
Валерия Кар Ренталс
Mini Категория
Economy Cars
Категория     ECONOMY & CARS Икономичната категория коли под наем е най - често предпочитаната и универсална категория автомобили. В нашата компания за коли под наем тя се представя от няколко различни марки и модели автомобили с двигатели 1200 - 1300 кубически сантиметра с бензинови и дизелови агрегати.
Валерия Кар Ренталс
Economy Категория
Compact Cars
Категория     COMPACT & CARS Компактната категория коли под наем от Валерия Кар Ренталс се състои от различни марки и модели автомобили с двигател от 1500 - до 1800 кубически сантиматра. Колите са хечбек или седан. Те разполагат със доста по-голямо багажно отделение от икономичната категория, както и конските сили са над 100.
Валерия Кар Ренталс
Compact Категория
SW-Station Wagon
Категория     STATION WAGON & SW Тази семейна категория автомобили се предлага от Валерия Кар Ренталс България от няколко различни модела на Рено, Дачия и др.Характерното за нея е, че багажното отделение е огромно и е подходяща както за семейства с много багаж, така и за фирмена деиност.
Валерия Кар Ренталс
SW Категория
Standart Cars
Категория     STANDART & CARS Стандартната категория коли под наем във Валерия Кар Ренталс България включва автомобили от различни марки и модели с двигатели над 130 конски сили, най–често седан с бензинови и дизелови агрегати. Колите са широки, удобни, снабдени с доста екстри за модела и достатъчно голямо багажно отделение.
Валерия Кар Ренталс
Standart Категория
Vans
Категория     VAN & 6(8)+1 Категория ВАН във Валерия Кар Ренталс България се състои от различни марки и модели ванове / микробуски/ разпределени в няколко под категории в зависимост от броя на седящите места , вида на скоростната кутия, и големината на багажното отделение . Всички те се управляват с шофьорска книжка категория В - т.е. не се изисква по-висока категория от обикновенната.
Валерия Кар Ренталс
VAN 6(8)+1 Категория
Vans
Категория     VAN & 6(8)+1 Категория ВАН във Валерия Кар Ренталс България се състои от различни марки и модели ванове / микробуски/ разпределени в няколко под категории в зависимост от броя на седящите места , вида на скоростната кутия, и големината на багажното отделение . Всички те се управляват с шофьорска книжка категория В - т.е. не се изисква по-висока категория от обикновенната.
Валерия Кар Ренталс
VAN 6(8)+1 Категория
SUV - 4x4
Категория     SUV & 4x4 Тази категория автомобили под наем в нашата компания Валерия Кар Ренталс разполага с няколко категории джипове. Характерното при тях е, че всики те са с автоматична скоростна кутия, дизелови двигатели и четири движещи колела. Имаме автомобили със 5 и 7 седящи места.
Валерия Кар Ренталс
SUV 4x4 Категория
Executive Cars
Категория     EXECUTIVE & CARS В категория Екзекутив - луксозни коли под наем ние разполагаме с няколко престижни марки и модели коли с високо ниво на ободудване, което задоволява и най - капризните ни клиенти. Изискванията за тях са следните: задължително представяне на кредитна карта за депозита на наетия автомобил и задължителна предварителна резервация.
Валерия Кар Ренталс
Executive Категория

Наемане на *
Връщане на *
Наемане от *
Връщане в *
Клас автомабил *
Модел автомобил *
rentalcar.bgАвтомобилът се предава на клиента зареден до горе с гориво и чист.
Автомобилът се връща от клиента зареден до горе с гориво /максимум на 5 км. от мястото на връщане/ или празен ако е заплатено горивото предваритено в брой. Такса - липсващо гориво 10 евро /20 лева/ + гориво. Автомобилът се връща чист. Авто мивка 10 евро /20 лева/ за леки коли и 15евро /30 лева/ за ванове 6+1, 8+1 места.


Коли под наем Валерия Кар Ренталс - София - България

Валерия Кар Ренталс е една от първите фирми за коли под наем в България, оперираща успешно вече над 20 години. Гордеем се с разнообразието на наемни автомобили, което предлагаме, които са подходящи за всякакви случаи. Валерия Кар Ренталс е базирана в София, но можете да разчитате на нашите услуги и в няколко други града на България.

Коли под наем за бизнес цели

Да имате правилния автомобил за придвижване из София когато сте тук по работа може да се окаже от решаващо значение. Колата, която ще наемете не само трябва да е удобна и адекватна за натоварения трафик на столицата, но и да може да Ви презентира добре пред бизнес партньорите и колегите Ви. Ние от Валерия Кар Ренталсс разполагаме с широка гама автомобили, идеално подходящи за наем при бизнес пътуване. Дългосрочен наем на автомобил също е възможен за онези от Вас, на които им предстои по-продължителен престой в София и желаят да се възползват от уикендите си за разглеждане на забележителностите в региона.

Кола под наем за морската Ви почивка

С дългогодишен опит в отдаването на коли под наем, ние знаем колко е важно всяка минута от почивката да бъде добре оползотворена. Именно затова отворихме офиси в двете морски столици на България – Варна и Бургас. Какъвто и автомобил да имате нужда да наемете за морската си почивка можете да разчитате на нас да Ви го предадем на най-удобното за Вас място и да съкратим пътя Ви до плажа. Колата си под наем можете да получите както на летище Варна и летище Бургас, така и на конкретен адрес в София, Бургас или Варна*.
*Моля заявете желания автомобил през нашия сайт и ние ще се свържем с Вас за да уточним подробностите.

Кола под наем за планинари

Българските планини привличат все повече и повече както начинаещи, така и опитни планинари. Да се стигне до тях с обществен транспорт обаче често е по-голямо приключение отколкото да преминете самите планински маршрути. За да отговорим нанеобходимостите на тези изследователи ние предлагаме широк спектър от автомобили, които са подходящи както за неравните пътища и дефилета в планинските райони, така и за всякакъв типметеорологични условия. Ако искате да достигнете до 7-те Рилски езера, до началото на пътеката към връх Мусала или да се разходите из Родопите, ние сме готови да Ви предоставим най-подходящият автомобил за Вашето пътуване.

Кола под наем за големи групи в България

Пътувате с голяма група приятели или роднини? Не се разделяйте – споделете всеки миг и създайте незабравими спомени. За да можете лесно да постигнете това Валерия Кар Рентал предлага селекция от микробуси побиращи до 9 човека. Опаковайте багажа си, съберете приятели или роднини и Ви уверяваме, че микробусите ни ще Ви помогнат да умножите усмивките по лицата си докато се наслаждавате на почивката си.


Кола под наем за разглеждане на Балканите

Валерия Кар Ренталс е една от малкото компании, която безспорно предлага най-добритеусловия подходящи за изследователите, които не искат да бъдат възпрепятствани от граници. Без значение дали искате да разгледате България и Румъния, да пътувате до Гърция, да се разходите из Сърбия, Черна Гора, Македония или Албания можете да се свържете с нас и да бъдете сигурни, че ще Ви помогнем да изберете най-съвършената кола за вашето Балканско пътешествие.

Дългосрочен наем на кола в България

Валерия Кар Ренталс предлага също така и дългосрочни договори за коли под наем. Под дългосрочен наем се разбира всеки договор чиято продължителност е шест и повече месеца.
Тези договори са на по- различен режим от останалите краткосрочни договори за наем и подлежат на специални уговорки. Стремим се да предложим на клиентите си комплексна услуга която максимално да минимизира разходите и да улесни работата им. Ние предлагаме мини лизингови програми за 6 месеца, 12 месеца, 24 месеца, 36 месеца или за точно определен период по желание на клиента.
Всеки договор за наем е пълен разход за клиента и ДДС също подлежи на възстановяване.

Вземете кола от където Ви е необходимо

С офисите на Валерия Кар Рентал в България можете да създадете маршрута си на пътуване според Вашите необходимости. Вземете кола под наем от където Ви е най-удобно и я оставите там, където вече не ви е необходима. В момента Валерия Кар Ренталс разполага с офиси за отдаване на коли под наем на следните локации: София, летище София, Бургас, летище Бургас, Пловдив, летище Пловдив, Варна летище Варна, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и Димитровград.

Евтини коли под наем в България

Въпреки, че думата „евтини“ обикновено не е комплимент ние стоим зад твърдението, че предоставяме едни от най-добрите цени на коли под наем в София и в България. За да бъдем точни, ние сме уверени че предоставяме най-доброто съотношение между качество и цена, което можете да намерите. Стотиците наши клиенти, които всяка година избират отново нашата услуга са живото доказателство за това.

Изберете най-подходящата за Вас застраховка

Във Валерия Кар Ренталс няма да Ви натоварим с таксите по излишни застраховки при наемане на автомобил. Вие сами може да изберете застраховката, която желаете на базата на личните си предпочитания и увереността си като шофьор.
*Единствено задължителните по закон застраховки са неизбежни.